post
Arta de a dărui, bucuria de a primi…
Cu drag din Romania🇦🇩 si cu gândul nu atat de departe de Sarbatori, lucrăm de zor de 8 ani de zile pentru a oferi cadouri alese celor dragi si a gusta din magia acestora !
Cu cadourile noastre, am inceput celalalt proiect de suflet, Casa cu delicii, acum 8 ani si vom continua cu ele și anul acesta cu voia Domnului si a dvs, aducand zambete si mici bucurii oamenilor dragi din viata noastra si a dumneavoastra, partenerilor de afaceri, colegilor de serviciu, prietenilor, iubitelor, iubitilor!
Cafeaua proaspat prajita de catre artizanii prajitori din Romania, dulceata de nuci, dulceata de cirese negre amare, dulceata de mure cu cafea, zacusca de ghebe, dulceata de ardei iute, siropul de soc si rubarba, siropul de capsuni, ciocolata alba de casa, crocantii cu alune, turta dulce cu vanilie sau scortisoara, vinuri alese, toate cu drag din România🇦🇩, sunt o parte dintre produsele care va vor incanta pe dvs si cei dragi.
Ne soptiti dorintele dvs, prin mesaj privat pe Facebook (Joy Coffee), fizic ne găsiți la Joy Coffee Slatina ( vis-a-vis de Consiliul Județean) sau prin email si noi vom depune toate eforturile sa le putem indeplini in limita puterilor noastre si ale colaboratorilor nostri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *