post

Știați că în România, în localitatea Crasna, jud Gorj, se produce renumita ciocolată belgiană artizanală?

Cine o produce? Ciocolateria Carels Co sub atenta îndrumare a doamnei Marie Carels, după cele mai bune și mai savuroase rețete belgiene, cu cele mai fine ingrediente naturale.

Cine este aceasta minunata Doamna? A fost profesoara de pian in Belgia, a urmat o scoala de ciocolatier si a lucrat intr-o fabrica dobandind experienta in prepararea ciocolatei. Sotul ei, Boris Jean Pierre Weyssow, este cercetator si lucreaza la Comisia Europeana de acreditare a centralelor nucleare.
Datorita unui centru cultural in cadrul caruia lucra, Marie a vizitat Romania de mai multe ori incepand cu anul 2003. Dupa 4 ani a decis sa ramana definitiv in tara noastra si a gasit pe Internet terenul de la Crasna: “Aici am gasit umanitatea care imi place foarte mult, oameni cu sufletul deschis, foarte harnici, peisajele sunt deosebite, iar tara nu este aglomerata, asa cum este in Belgia, unde oamenii sunt foarte stresati. Tot restul vietii mi-l voi petrece la Crasna“.

Ingredientele sunt aduse din Belgia, iar ciocolata este produsa in fabrica de la Crasna, unde Marie a angajat localnici dupa ce le-a tinut training-uri si i-a pregatit ca la carte luni de zile pentru a-i invata arta ciocolatei. Nu folosesc grasimi vegetale, altele decat untul de cacao, iar toate pralinele sunt realizate manual. Arata extraordinar de bine, iar gustul… nu se compara cu nimic intalnit pana acum: pur, intens si delicios!

Va asteptam cu drag la JOY coffee sa incercati aceste minunatii create cu pasiune si pricepere de o echipa de oameni care iubesc ceea ce fac!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *