Suntem o mica cafenea To Go, un loc cald si primitor, cu oameni prietenosi, profesionisti si cu energie pozitiva, care impart bucuria si pasiunea lor pentru cafeaua de specialitate, proaspat prajita, cu cei care le trec pragul.

Acest concept a fost creat din dorinta de a continua proiectul Casei cu delicii si anume acela de a educa in ceea ce priveste cafeaua proaspat prajita, cafeaua de specialitate si de a oferi o perspectiva noua asupra acestei licori.

Suntem creatori de gust si valoare care dorim sa transformam rutina consumatorilor de cafea astfel incat in fiecare dimineata, la pranz sau dupa amiaza acestia sa gaseasca acea dragoste la prima degustare, sa se intrebe ce gust are, cum miroase, cum e crema, ce note, ce aftertaste. Oferim espresso simplu sau dublu, inegalabilul Flat white, cappuccino, cicocolata calda, toate amplasate în jurul conceptul de Coffee To Go (cafea la pachet) si cate si mai cate surprize.

Daca pe langa cafeaua To Go, veti dori si cafea pentru acasa, la noi veți putea descoperi o mare varietate de cafele proaspăt prăjite de catre unele dintre cele mai bune prăjitorii din România, cafele pe care le putem râșni în funcție de modul de preparare.

Alături de toate acestea, biscuiti vegani, ciocolată belgiană cu unt de cacao pur, sucuri handmade si o selectie de vinuri premium, unele cu importante premii internationale.